CONTACT

info@celticizemeandjazzmeup.com

Brussels, Belgium

© 2017 Celticize Me and Jazz Me Up - Harp and Piano

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Over Ons          

  Marianne Bouvette  
Meer muziek in het leven 

Marianne is een Frans-Canadese muzikant, componist en concertist wonende te Brussel, België. Om de meerdere voordelen van muziek te bevorderen en om harp- en piano-muziek te populariseren heeft ze het artistiek project « Celticize Me and Jazz Me Up » opgericht.

Harp en Piano Anders Spelen

Marianne componeert en arrangeert allerlei soorten muziek voor piano en harp, van de meest traditionele liedjes tot de meest bekende poprocknummers, soms op een acrobatische manier! Ze probeert met haar arrangementen de unieke klank en schoonheid van piano en harp te benadrukken. Zijn gevarieerde repertoire is erg populair voor publieke of prive evenementen.

Een Andere Manier om Muziek te Leren

 

Marianne biedt muzieklessen aan gebaseerd op een unieke lesmethode die academische trainingsstandaarden combineert met orale traditie. Ze stemt haar lesmateriaal af op de specifieke vaardigheden en behoeften van elke student, en ze componeert en arrangeert op maat bepaalde stukken om hun specifieke leeruitdagingen aan te pakken.

Muziek voor Welzijn

Marianne gebruikt harptherapie-technieken om Mindful Breathing sessies met live harpmuziek te geven, individueel of in kleine groepen (regio Vlaams-Brabant en Brussel).

We’d love to hear from you!